Tuesday, April 30, 2013

For pregnant women only..

Kebetulan harini posmen datang, saya baru sampai rumah nak ambil barang. Buka2 sampul, tgk ada leaflet dan booklet daripada Anmun.

Anmum??? Dah lama tak minum.. Ya lah saya ni bukan pengemar susu. Tapi kalau waktu pregnant, utk kesihatan baby dalam perut dan kesihatan diri sendiri, paksakan juga tekak ni menelan susu ni..

Dan kenapa tetiba Anmum sampai rumah saya ni?? Saya tak pregnant pun. May be beberapa minggu lepas ada Org dari Anmum ni dok interview saya itu ini hampir dekat 1 jam.. So ni lah goodiesnya kot.

Apa2 pun tq Anmum. Nanti saya pregnant saya minum susu Anmum ya..

P/s: Uols time pregnant minum susu tak??


Post a Comment