Monday, April 22, 2013

Dapat no 3!!!

First time join.. First time menang.. 
Ok lah untuk budak umur 5 tahun lebih kan...dapat no 3 pun bukan main suka kepalang lagi Aleesya tu... 
Ayyunie pula dapat saguhati..
Janji dia orang berani nak mencuba..
Dia orang join colouring contest ni Anjuran UTM..


Ngeh ngeh ngeh..
Ayyunie warnakan muka orang warna pink..
Katanya tak ada warna krim/peach pun..
Yang ada warna oren jer..


Boleh lah nak...
First time masuk colouring contest kan..
Nanti asah bakat lagi..
Ibu kat tepi dok tolong korekkan pensil warna jer..:))


Seramai 10 peserta yang join..
Anak foreigner pun ada 2 orang join..


Yeayyy..Alhamdulillah..walaupun dah last2 minute tu Aleesya agak kalut gak sebab tak sempat siap warnakan semua, ibu cakap "warna jer laju2 Aleesya, tak yah slow slow sangat"...hihi
Ayyunie saguhati dapat gelas dan dalam gelas ada pudding jelly tu banyak2..
Tak sempat nak snap gambar Ayyunie..:((
Tak pe, bagi pengalaman kat Both Damias,
Kalau tak cuba tak ada pengalaman kan..
Kalau tak ada yang first time, cam mana nak ada yang second, third, forth time kan..
Hihi..

p/s: Sure anak2 uolss terror colouring kan..

Post a Comment