Wednesday, April 24, 2013

A Special Blogger Invite : Boleh pergi ke tak??? Boleh pergi ke tak???

Hi Mommies and Daddies! Guess what?! :-D

For the very first time in Malaysia, Disney is premiering the Sofia the First: Once Upon a Princess movie...and you, your kids, the entire family will be first to watch this before it debuts on the channels!

More information on the movie screening in the e-invite below and attached. BTW, May 11 is a Saturday (if you're wondering) and we hope you and your princesses and of course, princes too can join us at this "royal" screening.

If you're keen, please RSVP with these details (seats are limited but we'll try our very best to accommodate everyone!):

P/s: Boleh pergi ke tak ni??? Haishh kalau zaman tak banyak keje, boleh jer nak gi sambil2 shopping atau holiday kat KL kan..tapi apakan daya sekarang ni sangat2 busy.. Bukan cari alasan busy tapi mencari peluang rezeki yang Allah telah berikan kepada hambanya..Ok lah nak sambung packaging lagi dan pergi atau tidak biarlah masa yang menentukan..hihi

P/s: Ada blogger dapat invitation uang sama tak???


Post a Comment