Tuesday, April 30, 2013

Gwiyomi lah sangattttt...

Tu dia..
Aksi2 gwiyomi ayyunie dan aleesya..
Bolehlah pulak sementara tunggu Dominos Pizza siap utk ditapau, mereka berdua buat gaya2 gwiyomi.
Aleesya tak sangat, ayyunie tuhhh..
Mentang2 lah masa tu tak ada org. Ralit jer si cashier curi2 tgk both Damias happy masa tu.
Sebelum sampai kat Dominos, singgah dulu beli snogurt. Hihi tak tahu pun snogurt ada buat promosi, apa lagi letal banyak2 akaesori yang diaorg suka.

Ok jom kita layan aksi2 gwiyomi versi bergambar mereka!!! Saya tak record sebab Aleesya tak bagi, katanya malu!!!!













Post a Comment