Monday, April 29, 2013

Nak order 1 macam ni boleh???

Hihi..comelkan.. Mata biru original.. Bukan edit guna app perfect365 ya...:) Rambut dah lah perang, baik pulak tu, diam jer, suka senyum... Eeeeee.. Comelnya.. Geram saya dok cubit2 dan gosok2 kepalanya.

Btw ni anak kepada student saya dari Mesir. Kebetulan ayahnya ada meeting harini. So ibunya terpaksalah bawa dia. Oh nama si comel ni Omar. Umur 3 tahun lebih. Ni kalau tunjuk kat Aleesya sure dia suka. Tapi kalau tunjuk kat Ayyunie, erkkkkkkkk tak sure suka ke tak... Hihi..

Amboi senang ya nak order2 si comel ni Kalau betul boleh order, order 2 terus.. Hihi.. Gurau2 je ya... Apa2 pun ni semua kuasa Allah. Nak order, kena minta doa dengan Allah lah kan..

Ok lah nak sambung reply pm dan email dulu ya. Baru lepas lunch..

Comel tak Omar??? (Baca versi kak ton).. Hihi





Post a Comment