Saturday, April 20, 2013

Sarapan di UTM

Happy saturday semua!!!
Malam tadi tidur jam 2 pagi sebab sibuk siapkan packaging sambil layan filem Dua Kalimah kat astro first, pagini jam 6 pagi dah bangun. Sebab harini ada Ekspo keusahawanan di UTM.

Sebelum tu, pergi Arked Meranti dulu makan-makan. As usual kat sini terdapat pelbagai pilihan makanan yang murah2 dan best!!! Sambil makan sambil dok bercerita kat Both Damias ibu dulu duduk kolej ni, belajar kat sini, jalan kaki dating ngan ayah kat sini.. Haha Aleesya tanya "dating" tu apa, ibu jawab "sayang sayang"... Hihi

Ok lah, nak sambung buat kerja dulu...happy weekends uolssss!!!

Post a Comment