Sunday, April 7, 2013

Malam minggu di mana???

Malam minggu di Heaven Steambot ler..

Tapi kan tapi kan, sebelum kami sampai di Heaven Steamboat ni malam tadi.. Ada satu kejadian yang berlaku.. Ya Allah, sepanjang nak masuk 9 tahun kahwin ni, ni lah pertama kali berlaku kejadian seperti itu. Nak marah pun ada, takut pun ada, nak ketawa pun ya jugak. Nanti lah saya ceritakan ya. Haishhh jiran saya cakap WAJIB tulis dalam diari tu..oppssss saya ada blog jer..

Ok kita tinggal kejadian tu, jom layan gambar2 kami di Heaven Steambot. Gambar saya ngan ayah damia tu Aleesya yg snap. See kami senyum simpul mengenangkan kejadian yang berlaku sebelum tu..

Ni bukan kali pertama kami sampai sini, kali ke tiga kalau tak silap.. RM20 per person..











Post a Comment