Wednesday, April 3, 2013

Gedik gedik si birthday girl di Pizza Hut


Sabtu lepas kan Birthday Ayyunie..
Tanya 'Ayyunie nak makan apa??"...
Tak habis habis dia jawab "Nak makan meatball, nak makan meatball"..

Ok, jenuh juga fikir mana nak makan meatball sedap selain Ikea..sebab JB mana lah ada Ikea kan...
Paling dekat Singapore lah...tak ada maknanya nak masuk Singapore semata2 nak makan Meatball weii..

Last2 baru teringat beberapa minggu lepas Ayyunie bukan main suka lagi makan meatball kat Pizza Hut..
So decided makan kat Pizza Hut Setia Tropika..
Luas, bersih dan selesa...yang penting bukan dalam shopping complex..


Manja bebenor Ayyunie haritu ngan ayahnya..
Maklum ler berkongsi bulan kelahiran yang sama..:)


Order banyak2...
Sudahnya ada juga yang tak habis makan..
hah tu Ayyunie bersama meatballnya..
Meatball yang dipotong halus2 siap2 oleh ayahnya..
Senang nak makan dan bagi mudah sejuk..


Tgk lah tu aksi gedik2 manja Ayyunie ngan ayahnya..
Saja lah tu, ngayat si ayah belikan basikal baru utknya...ngeh ngeh ngeh..
Kecik2 dah pandai jadi pelakon ya..
But I love this moment....sweet..


Apalah si ayah tengah borak ngan Ayyunie tu ya???


Saya dan Aleesya..
Kami senyum simpul jer sebab focus pada makanan...hihi


What ever, saya suka moment2 kat atas Ayyunie bersama ayahnya..
Kalau boleh biarlah anak-anak perempuan saya anggap ayahnya adalah hero di hati mereka, Imam tatkala solat serta pelindung tatkala kesusahan..
AMINNNN..

Post a Comment