Monday, June 25, 2012

Pabila ada 3 office, terkejar2 sana sini






Pagi2 lagi dah sibuk kat galeri kebaya..susun stock yang baru siap..dan packing order dari pengedar..walaupun ada pekerja yang buat, tetap nak juga pantau depan mata sendiri




Jemput ke galeri dari jam 12 tghari hingga 8 mlm isnin sampai jumaat yer kalau yang nak walk in tu




Pagi tadi dalam dilema, nak ambil reseller dan pengedar bermusim atau tak untuk tahun ni..owhh banyaknya keje nak buat ni.. Tapi reZeki jangan ditolakkan..:)




Tgh sibuk2 buat keje kat galeri, dapat call pulak supplier nak hantar air.. Haishhh.. Selalu hantar kul 4 petang, senang kerani ada dia uruskan.. Ni hantar awal terpaksa pulak berkejaran ke office taman u pulak...


Pastu Petang nanti ada appoiment pulak kat office satu lagi..berkejaran lagi... Nasib baik lah office bawah galeri kebaya jer.. Nama jer dekat tingkat atas bawah, tapi penat tetap penat...nak nak pulak harini ada pasar malam depan office tu...
Huaaaa jenuh nak cari parking ni..


P/s: Berkejaran yang berbaloi2 kot kata org..alhamdulillah...



- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment