Wednesday, June 6, 2012

Double Winning Yesterday!! Won Netbook Asus



Alhamdulillah..
Semalam baru buat entry pasal kemenangan Johnson's Baby " Rahsia Kecantikanku"
Sekali dalam jam 7 malam tadi juga, ternampak pulak nama ayah damia menang Netbook Asus dalam Peraduan Kumpul Huruf dan Menang.




Bukti nama ayah damia di situ..
Kalini memang sengaja letak nama ayah damia, sebab kot2 ler nama ibu sendiri tak leh menang kan..
Yer lah, dah pernah menang dalam Jadi Bijak Jadi Terkenal tu kan...takut DL tak nak bagi pemenang yang sama jer..tu yang cuba try nama ayah damia pulak...sekali melekat..
Alhamdulillah..bukan senang nak menang dari peraduan based Lucky Draw ni..
Tapi agaknya dah memang tertulis rezeki kami menang..
Amin Amin...

p/s: Best tu, pemenang Hadiah Utama peraduan ni dapat RM100K...me yang pernah dapat separuh K daripada tu pun nak fengsaaan rasa, apa ntah pula yang dapat 100K tu kan...agak2 uolsss kalau uolsss menang 100K tu, apa uols nak buat yer...cer bagi idea sikit..:)





Post a Comment