Thursday, June 21, 2012

Di sebalik tabir photoshoot utk Johnson Baby Lotion

Dah lama pun photoshoot ni..
Masa 20 May lepas..



Tu ayyunie tgh make up..
Suka betul dia kena make up yer..




Ibu?? Cam biasalah..
Pakaian, tudung dan aksesori semuanya milik sendiri..
Juru make up memang disediakan...




Opppsss ini bukan gambar utk Johnson, kebetulan photographer offer amik gambar 1 family.. Tu yang nampak Aleesya macam tak well prepared kan.. Kasut pun tak pakai... Haiyaaa!!!!

Gambar2 photoshoot dah siap..tapi photographer tak hantar2 lagipun gambarnya ni.. Tak sabar nak tgk hasil pose ngan ayyunie ni..

Kebetulan pulak photographer tu kawan ayah damia.. Ada apa kisah, sambil ngeteh leh bagi gambar2 yang dah siapkan...

Oklah.. Nanti dah dapat gambar2nya, pasti akan dimuatkan dalam blog ni yer..:)



- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment