Tuesday, June 5, 2012

Menang dari Peraduan Johnson's Baby "Rahsia kecantikkanku"





Baru jer sampai rumah ni.. kepenatan balik dari Kem Perkhemahan students di Mutiara Resort Tanjung Sedili. Tido pun tak cukup ni..

Sampai jer rumah, tgk2 ada surat dari Johnson Baby.. Memang cam tu sampul dari Johnson sebab sebelum ni kan dah pernah menang Johnson Baby Losen tu yang bergambar ngan ayyunie.

Untuk contest ni kita kena hantar gambar yang kita rasa paling cantik kot.. haha lupa pulak apa t & c.. sebab tak letak harapan nak menang pun..sebab tau ramai lagi yang kat luar sana tu cantij2 belaka..

Apa2 pun alhamdulillah.. masih ada rezeki menang utk saya..walaupun dah paused sekejap joun contest2 ni sebab masa yang teramat lah sibuk..

Saya suka jer kalau menang spa voucher ni. Due dated pun lambat lagi..So harapna kalini tak burn voucher ni begitu sahaja.. sebab dah ada pengalaman lebih kurang 3 voucher sebelum ni burn cam tu sahaja...

Ok lah, nak kemas2 barang2 dulu... banyak gilerrrr ni barang kena kemas.. terutama baju2..

p/s: Dah lama tak tgk blog via laptop... tak sabarnya nak transfer gambar2 kami cuti2 di bandung, ipoh dan program semalam... minggu ni keje sampai leban dan weekends ni naik KL lagi....huhu



- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment