Saturday, June 23, 2012

Makan durian depan office

Kalau weekdays jangan harap ler nak makan durian, takut nanti masa mengajar tersendawa... Kecoh dalam kelas nanti.. Tak pun tengah2 entertaint customer nak beli kebaya, tiba2 sendawa.. Lagilah haru kan.. Hik hik




Malam tadi lepas balik keje gi cari baikkk punya durian kat Taman Sri Pulai.. Alahai tutuplah pulak gerai tu.. Last2 patah balik ke gerai jual durian depan office tu..



Aleesya dulu2 tak makan durian, siap cakap dirty dan bau busuk lagi.. Tapi lately minat pulakk makan durian.. Pelik bin ajaib!!!




Ayyunie dulu2 suka sangattttt dgn durian, sekarang ni makan dua ulas pun dah cukup.. Dah tukar erkkk

Apa2 pun ayah damia jugaklah hantu durian..hehe

P/s: Masa shooting kat Hulu langat, ayah damia bawak budak2 gi makan durian kampung .. Perggh kita tgh shooting dia boleh pulak pi makan durian.. Haha sabo jer lah!!!



- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment