Saturday, June 9, 2012

Hari Ke Saloon!!!

Ramai betul org ke saloon harini.. rata2 students sekolah lah sebab dah nak naik sekolah kan.




Ni saloon ke 4 yang kami pergi..yang paling cepatlah ni tunggu 20 minit sebelum gunting rambut. Saloon2 sebelum tu yg kami pergi rata2 kena tunggu 1 jam lorrr..



Harini pun both DAMIAs pun sibuk2 gak nak trim dan gunting rambut sebelum masuk school.

Ok.. kami otw nak ke chalet D' Punggai sudaaaa.. ada BBQ kat sana..


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment