Thursday, March 22, 2012

Gambar2 dari NONA TV3 Production masa shooting...


 but her younger sister was soooo adorable! 

*Ayyunie memang peramah dan lebih cheecky yer...Pantang org tanya, ada jer jawapan, pantang org suruh buat, mesti dia buat, pantang org duduk diam, mesti dia suka tanya kita macam2...owhhh my adorable!!!



abg halim and mie. 

* Cantiknya gambar kat belakang tu...the moment memang betul2 priceless..

  
.. this was taken in a kitchen, somewhere in johor 

* Moga-moga Aleesya suka bantu ibu sehinggalah dewasa nanti...amin amin..


seen here the featured kid and her sister, playing just behind the mother during the interview shot 

* Sesi interview...huaaa...rasa macam janggal jer sebab on the spot kena jawab kan..rasa macam kaku pun yer...apa2 pun kita tgklah NONA nanti cam mana yer..


us again! 

* TQ media prima crews....nice to meet uols...


p/s: Jom kita sama2 tunggu NONA setiap hari ahad jam 2 petang depan TV...alamak...ahad ni kena gi KL ler...nanti kalau keluar cerita Aleesya, tolong rekodkan yer...

p/s: Entry saya yang lepas tentang shooting ni...





Post a Comment