Wednesday, March 7, 2012

Eh, Aleesya dah kena daftar darjah 1 ke??

First sekali, confius kejap..
Sebab Aleesya balik sekolah terus bagi surat kat bawah ni..
Eh, Aleesya kan kalau ikut tahun kelahiran (2007), baru nak masuk 5 tahun..
Tapi dah kena daftar utk yang darjah 1 punya ke??
Ada siapa2 tau tak pasal ni..
Tak sempat lagi nak jumpa teacher dia tanya lebih lanjut..


Lagi satu...huaaa....dalam dilema nak pilih sekolah mana..
Sekolah mana yang terbaik dan ranking pelajar bagus yer..
Ada tak sesiapa yang duduk area JB ni bagi suggestion..
Please please...dalam dilema ni nak pilih sekolah mana...

p/s: Of coz semua ibu bapa nak yang terbaik utk anak masing2 kan...

Post a Comment