Tuesday, March 13, 2012

Dah tengok iklan Dutch Lady dan Promo Nona @ TV3???

First sekali nak cakap kat family kami..

HOME SWEET HOME!!!!

Alhamdulillah..percutian yang berjalan lancar..
Cuti-cuti yang dirancang hanya 2 hari, tapi diextend lagi 1 hari utk kegembiraan kami sekeluarga..
Anak2 happy, suami happy dan diri sendiri?? bertambah2 happy..
Actually percutian ni utk celebrated birthday ayah damia, dan sambil2 tu utk relax dan refreshing, sambil2 bawa aleesya n ayyunie jalan2 sempena cuti sekolah..all in one package...hehe

Owh yer...masa tgh cuti2 tu, tiba2 dapat inbox yang iklan dutch lady ibu dan aleesya dah released kat TV3...
Pastu sms pun ada yang masuk cakap promo NONA dah 2x keluar gambar aleesya kat dapur rumah ibu, pastu iklan pun dah ramai jugak yang tgk ni..
Huaaaa...tension ni...sebab tuan punya badan sendiri pun tak tgk lagi iklan Dutch Lady tu....
Sampaikan mode holiday pun swing2 sebab tak duduk senang selagi tak tgk iklan tu..
Petang dan malam tadi tunggu iklan tu, tak juga2 muncul..
Pagi tadi pun sanggup tak teman anak2 n ayah damia kat swimming pool...sebab takut terlepas tgk iklan Dutch Lady tu...huhu..
Tak pe lah..tak ada rezeki lagi nak tgk iklan muka sendiri ngan aleesya...kang time kita  X tunggu tu , alih2 depan mata jer keluar..hehe...
Insyallah...harap2 dapat lah tgk iklan dan promo NONA tu...

p/s: Ok lah..nak kemas2 baju dan basuh baju2 dulu...esok dah start masuk kerja ler..
p/s: Kalau ada siapa2 yang tertengok promo NONA dan iklan tu, minta tolong record yer...hehe..mekasihhh



Post a Comment