Monday, March 19, 2012

Pembantu rumahku seorang lelaki...


Susah sangat nak cari pembantu rumah perempuan sekarang..
Kalau ada orang pun semuanya demand2..
Sampai 1 tugas pun kena gajikan RM700...
So kalau kat rumah ada 4 tugas etc memasak, jaga anak, membasuh dan mengosok baju..
Takkan lah sampai nak cari 4 pembantu rumah kan..


Baiklah cari pembantu rumah lelaki..
Kuat kudrat, pandai buat kerja-kerja kasar dan juga senang diarah..
Tapi tu lah aurat memang kena jaga betul betul lah kan..


Hah tu, Big Boss tgh memantau pembantu rumah lelaki buat kerja..
Fuhhh..memang dasyat ler kalau lelaki kems rumah..
Mengalahkan perempuan pulak..

Eh bukan ke dalam Iklan Dutch Lady cakap
"Kini saya tak perlu PEMBANTU RUMAH lagi, cukup Aleesya yang bijak ini"...
Hehehehe..nanti sambung lagi yer pasal Pembantu Rumah lelaki ni..


Post a Comment