Friday, March 9, 2012

Bra Travel Bag || Kini bra saya dah tak kemik-kemik lagi..


Tak sangka dan tak duga...
Waktu lunch tadi jalan2 ke Tesco, tiba2 masuk ke MR.DIY shop ni..
Sekali tgk ada BRA TRAVEL BAG ler...
Tanpa fikir panjang terus grab 1..

Pernah nampak kat Groupon atau Milkdeal...
Yang bra travel bag ni after diskaun RM69++..
Masa tu memang nak beli sangat...
Sebab utk kesenangan masa travel nanti..
Tapi tangguh tangguh sebab lebih suka beli benda depan mata..


Ni bentuk Bra Travel Bag tu lepas buka..
Ada satu jer pilihan colour ni..
Kalau ada pink, nak juga warna pink..hehe..
Kalau dulu nak gi travel mana2 kena letak khas bra2 yang dibawa dalam satu paper bag..
Kalau masukkan dalam travel bag pun kena make sure susunan cup bra tu berada pada kedudukan betul agar tidak kemek dan terbentuk cantik..
Kini tak perlu risau lagi sebab dah ada Bra Travel Bag ni..


Rasanya boleh muat sampai 6 Bras kot..
Sebab tak try lagi ni...
Masih di office lagi...
Dan yang pastiiiiiiii...harga pun tak sampai RM20 tauuuu...hehehe..berbaloi2...
Ada hikmah tak beli ngan Groupon/ Milkdeal aritu...

p/s: Tapi macam segan pulak nak bimbit beg ni kat tangan...nampaknya Bra Travel Bag ni tetap akan dimasukkan dalam Luggage yang besarrrrr itu!!! Janji Bra saya masih terbentuk dengan cantiknya!!


Post a Comment