Tuesday, March 20, 2012

Sanggup ke beli multifunction Vacuum dengan harga RM10, 000?????

Sambungan cerita Pembantu Rumahku seorang lelaki semalam...:)

Btw tu bukan pembantu rumah ler..
Tu org yang datang promote2 barang jenama RAINBOW..
Haishhh..dari sehari ke hari buat appointment..asyik tunda jer sebab bizi..
So sabtu lepas dapat juga tgk apa benda RAINBOW machine tu..

Mula2 dapat call ada org datang nak datang buat DEMO menggunkana RAINBOW machine ni.
Recommend oleh seorang kawan..
Takut gak sebab org tak kenal datang rumah kan...yer lah manusia ni kan takut macam2 agenda jer..
Tapi lepas dapat kepastian dengan org yang recommend tu, lega rasa hati..


Ni ler Rainbow Machine tu...multifunction vacuum...tapi fungsi utama adalah mencuci tilam dan karpet..


Ni dia tgh buat demo perbezaan antara vacuum biasa dengan Rainbow machine ni..
Rasa dah macam buat experime kat sekolah pun yer..


Dimintanya nak demo bilik atas..
Sorry ler...takkan ku biarkan org luar masuk dalam bilik kita sesuka hati...
So, demo kat bilik tetammu kat bawah jer lah..


Hehehe..hasil tak sampai 1 minit sedut habuk kat tilam..
Hurmmm..bilik yang jarang2 guna pun habuk dah sampai macam tu...
Yang hari2 guna, tak tahu nak cakap lah kan..


Ni tunjuk DEMO cam mana nak bersihkan bantal pulak..
Katanya hama paling banyak di bantal dan tilam..


Dah macam vacuum packaging dah rasanya..


Demo nak bersihkan udara...


Almost 2 jam buat demo...last2 kita kena recommend nama 24 org kawan kita pulak supaya dia dapat gi buat demo rumah kawan2 yang dipilih...
Ampunnnnnnnnnnnn...andai nama anda yang dipilih...
Pakai letak jer nama sapa2 yang ada dalam handphone list tu..:)


Ganjaran selepas mendengar demo +- 2 jam tu.
Dapat lah periuk ni satu...
Ok lah dari mendengar saja kan...

Not bad juga yer periuk ni..

p/s: Tak beli pun, sebab mahal bebenor sampai harga RM10, 000 tu...tu pun cuma dapat body dan penyerdut tu jer..kalau ada duit pun, rasa tak berbaloi nak beli....sampai 10K tu labur semata2 utk vacuum tu...tapi memang ler bagus sebab dia bukan sekadar vacuum, tapi utk healthy sekali...
p/s: Ayah damia kata, benda ni tak practical kat rumah kami, sebab still kena guna kudrat kita nak vacuum itu ini...yang paling practical vacuum yang bergerak sendiri, kita gi kerja ON switch...pastu vacuum tu cuci sendiri...balik kerja buka pintu, vacuum pun cakap "SIAP BOSSS"...hahaha..pandai ayah damia..
p/s: Uols sanggup ke invest RM10K nak beli RAINBOW MACHINE ni??
Post a Comment