Friday, March 16, 2012

Bayview Hotel Melaka Reviews

First nite kat Melaka kami stay kat Bayview Hotel..
Jom tgk review kami tentang hotel ni..


Mula2 masuk bilik..not bad..
Keluasan macam hotel2 yang biasa kami stay...tapi agak luas sedikit..
Ada sofa utk Aleesya sorang tido kat situ..


Ada macam2 risalah yang mengandungi macam2 info tentang Melaka dan Hotel tersebut..
Tv biasa jer, tapi ok lah...


Ruang Luggage yang luas jugak..


Complementary ada tea/coffee maker juga..


Toilet pun ok..bersih..


Toiletteries pun lengkap dan macam2 ada..


Bayview hotel ni 4 stars ****


Wajib ada!!! Bathtub!!
Tempat feveret ayyunie nie...pagi petang siang malam berendam dalam ni pun ok..
Tak yah dah gi swimming pool..


Ayyunie suka betul main suis2 ni..
Sabar jer lah...tgh khusyuk2 tgk TV, tiba-tiba TV tertutup, lampu terpadam..
Faham2 jer lah kan siapa yang main tu...hehe

Overview:
So far, selesa lah jugak stay kat hotel ni...rate RM240++ not include breakfast. Booking via AGODA...betul2 kat Bandar Melaka. Nak pergi mana2 pun dekat jer kat area Bandar Melaka tu. Nak cari tempat makan pun senang jer area2 tu. Mini Mart pun banyak. Swimming pool pun sangat cantik. Tapi sempat gi jengah jer, tak sempat nak main2 pool sebab kami banyak berjalan jer...hehe

p/s: Ok lah, nanti review Hotel kami yang 2nd nite pulak yer...


Post a Comment