Monday, March 5, 2012

Eh!!!! March datang lagi yer????

 Sedar tak sedar..
Bulan March kembali lagi...
Sekejap jer rasanya jumpa lagi kita di Bulan March kan..

Apa yang istimewanya bulan March??
Semestinya ia adalah bulan Kelahiran 2 kesayangan saya...
Sorang awal bulan, sorang akhir bulan...
Haishhh...kena fikir cepat2 hadiah apa yang nak diberi ni...




Owh yer..Bulan March jugak adalah bulan utk kami terbang bersama Air Asia lagi..
Tahun lepas sempat grab 2 penerbangan utk cuti2 Malaysia dan Luar Malaysia..
Belum sempat lagi bercuti, semalam pergi grab lagi cuti2 di MATTA FAIR..
Sampai 2 hari berturut2 pergi MATTA FAIR selepas berdiskusi destinasi2 yang kami nak pergi..

Ok lah...nanti sambung lagi...
Mahu ajar Aleesya study sebab harini dia dah start ujian bulanan...
Uncle2, aunty2, kakak2 dan abang2...
Please doakan Aleesya do the best yer utk Ujian kalini..
Semoga Allah permudahkan Aleesya utk menjawab soalan2 dengan tenang...



Post a Comment