Friday, March 9, 2012

Renaissance hotel || Makan sampai lebam..ap

Renaissance Hotel ni penuh dengan foreigner rupanya..
Malam tu masa mula2 check in, penuh dengan pramugari2 serta kapten2 dari Emirates..
Lepas tu pagi tu pulak, penuh dengan mat2 serta minah2 salleh breakfast..
Patut ler makanan pun banyak yang western punya..


Buah blueberry yang menambat hati Ayyunie..
Manis bangattt...Ayyunie makan sampai 6 batang tau...


Chienese style Fried Mee dengan Omelette


Malaysian Food..Nasi Lemak bersama sambal udang dan kari ayam...yummy..


Ayyunie makan roti canai kosong jer..


Nasi bubur..


Salah satu feveret Aleesya ni..
Suka betul dia makan toast bread..


Ini my feveret..
Semua sedap kecuali muffin tu manis sangatttt


Kailan steam...best sangat makan dengan cendawan masak oyster tu..


Buah-buahan comel bersalut coklat..
Sampai comot mulut dan rambut both damias makan ni..sabo jer lah sebab anak2 nak makan kan..
Actually banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk lagi makanan yang lain..
Tapi bila kita dah start makan, dah tak pegang kamera dah...kata menikmati makanan depan mata kan..


Lepas habis breakfast, terus ke tingkat 4 utk tgk2 swimming pool yang cantik ini..


Nice view...tapi sayang tak sempat nak menikmatinya...


Ni sambil2 tunggu ayah damia check out..
Tak leh duduk diam betul ini Amoi lorrrr


Tapi kalau bab posing2 atau bergambar, 2-2 sporting...


Puteri2 saya...

p/s: Kesian Aleesya dan Ayyunie...jadual yang sangat padat...dari weekdays sampai le ke weekends...kalau tak sibuk kerana kerja2 Aleesya, sibuk pulak urusan2 ibu ayahnya...tido kat hotel pun just utk tido dan breakfast semata2...tak pe tak pe...nanti kita relax-relax kat hotel pulak yer ...recharging energy semula yer sayang...


p/s: Aleesya start demam since hari selasa lagi...demam2 pun tetap pergi school sebab ada exam kan...siap bawak ubat 4 botol lagi pesan kat teachernya suruh suapkan......yeayyyy...harini last exam....pasni Aleesya rehat2 yer sayang...


Post a Comment