Wednesday, March 14, 2012

Pernah naik DUCK TOURS???


Sesuatu tarikan baru di MELAKA..
DUCK TOUR!!!
Boleh mengembara di darat dan juga atas air..


Sebaik2nya kalau nak naik DUCK TOUR ni...booking lah awal..
Kami yang beli tiket siap2 kat MATTA FAIR baru2 ni pun hari pertama penuh, hari ke dua penuh...
Semalam nasib baik extend cuti2 MELAKA...so awal2 lagi dah booked walaupun tiket dah beli siap2...
Alhamdulillah...merasa jugak both Damias naik DUCK TOUR NI sebab mereka jer yang excited nak naik.

p/s: Details cuti2 Melaka kemudian yer..banyak keje ni...nanti 2 minggu lagi cuti2 lagi...:)

Post a Comment