Monday, January 11, 2010

::Duta Sand Beach Resort - Day 2 - Part 2::





Sambungan dari Day 1 dan Day 2 - part 1
(Bila nak habis lah citer holiday ni....dah basi pun ni...layan jer laa)

Lepas balik dari photoshoot kat sini,
Maka cepat2 weols siap2 ke pantai untuk xtvt seterusnya...

XTVT pertama ialah bina istana pasir
(padahal tak bina istana pun...ekekekek)




Bersungguh2 family ibuayahdamia bina ikan pasir ni.....
Aleesya??? Tolong gak, tolong amik pasir yg ibuayah gali...

 
The view
Bersungguh kitaorg bina dengan kekreatifan masing2...

 
Macam2 gaya ader...ader yg mencangkung, tertonggek, tertonggeng dll....




Yang pasti family ibuayahdamia memang have fun bina istana pasir ni..

 
Ni lah rupa ikan yg dibina...alhamdulillah dapat no 3...

(sebenarnya nak tanam ayah damia dan buat bentuk ikan tu...tapi kekurangan masa dan kakitangan laaa)

 
Antara hasil kekreatifan yang dibina...
(Superman ni)

 
Dan lagi....



 Ni lah juara Istana Pasir ni...rata2 semua puas hati yg ni dapat no 1...


 
 Baju peserta untuk REUNION kali ni disponsor oleh company ibuayahdamia
"PUSAT BAHASA PELANGI"

Sebenarnya banyak lagi xtvt petang tu...antaranya
1. selamatkan wifey masing2 dalam air
2. Dukung wifey sambil lari (ayah damia juara ok...walaupun tahu ibu ni berat gilosss)
3. Amik air dengan menggunakan tapak tangan
4. DLL (dah tak ingat...)
(semuanya tak der gamba....sapa nak amik??? semuanya main + xtvt dalam air lak tu...)

-
-
-
-
Malamnya pulak weols decide nak makan ikan bakar kat Tanjung Lumpur...
Ibuayahdamia memang suka makan kat sini...
Tapi dah agak dah, kalau Public Holiday mesti full lah...
Memang betul pun Full...


 
 Nak makan pun kena tunggu bagai nak rakkkkk...
Tanya tuan punya kedai, agak2 berapa lama leh siap makanan kitaorg???
Nak tahu apa jawapan dia???? Lebih kurang 2 jam dik....
Adussssss...terus kitaorg blah dari kedai tu....


 
 Then pergi ke kedai sebelah lak...
Memang agak tak menarik kedai ni...tapi apakan daya...memang semuanya full....
Terpaksa dalam rela lah kitaorg bersantap kat sini...


 
Agak lama lah juga tunggu kat kedai ni..dekat2 sejam gak...makanan dah lah kureng...nasi lak masih mentah lagi...tapi disebabkan lapar, semua pulun lah....

-
-
-
Balik dinner, weols continue dengan xtvt seterusnya....
1. Buat dan pakaikan pampers untuk hubby masing....hehehe ibu dapat No 2
2. Sesi mengenal pasangan....as usual ibuayahdamia adalah pemenangnya....19/20 ok....
3. Sesi suai kenal .....semua wifey kena citerkan cam mana leh jumpa hubby masing2...dan semestinya ader sesi dera mendera...ekekeke..
(Gambar non adoooo....tapi kat kamera kawan ayah ader lah...Canon ku kena charge malam tu)



Kul 2 pagi baru masuk zzzzz.....yg kaum lelaki lak still lepak2 dan citer2 kenangan masa kat UTM dulu...



 p/s: sibuk cikit ni.....layan lah gambar2 holiday ni dulu....gambar2 weekend tak sempat edit lagi...





Post a Comment