Sunday, January 24, 2010

::The Sweetest Smile Contest::


Join contest yer
Nak tahu terms and conditions??


Sebenarnya tak pasti senyuman ni sweet ke tak..
Coz tak pernah lagi sang semut datang mengerumuni bibir mungil ni..
Tapi buat2 perasan sweet je lah yer..
Gambar yg dipilih ialah:

PIC NO 1


PIC NO 2


 Pendapat tentang blog Delisya's Collection..

Mmm.....bagus coz blog yg dihasilkan aderlah bertujuan untuk memenuhi keperluan perempuan muslimah seperti Brooch, Shawl, tudung etc...tapi satu yg penting...untuk berbisnes ni kita mesti ader kelainan kerana sekarang ni blog yg tumbuh untuk jual aksesori wanita ni dah macam cendawan...banyak sgt...so kalau nard (tuan empunya kedai ni) boleh cari sesuatu yg baru dan juga up to date utk perempuan muslimah masa kini...insyallah pasti akan berjaya..and then jgn lupa promosi too...

So apalagi..sempat lagi nak join ni

Post a Comment