Sunday, January 24, 2010

::The Sweetest Smile Contest::


Join contest yer
Nak tahu terms and conditions??


Sebenarnya tak pasti senyuman ni sweet ke tak..
Coz tak pernah lagi sang semut datang mengerumuni bibir mungil ni..
Tapi buat2 perasan sweet je lah yer..
Gambar yg dipilih ialah:

PIC NO 1


PIC NO 2


 Pendapat tentang blog Delisya's Collection..

Mmm.....bagus coz blog yg dihasilkan aderlah bertujuan untuk memenuhi keperluan perempuan muslimah seperti Brooch, Shawl, tudung etc...tapi satu yg penting...untuk berbisnes ni kita mesti ader kelainan kerana sekarang ni blog yg tumbuh untuk jual aksesori wanita ni dah macam cendawan...banyak sgt...so kalau nard (tuan empunya kedai ni) boleh cari sesuatu yg baru dan juga up to date utk perempuan muslimah masa kini...insyallah pasti akan berjaya..and then jgn lupa promosi too...

So apalagi..sempat lagi nak join ni

11 comments:

Mrs. Adz said...

cantik senyuman tu..good luck..

Nana said...

mmg sweet good luck

naurah makwa said...

sweet la..boleh menang ni..

miera said...

manis nyer senyuman...gud luck..

mommie nard said...

salam...
ibu yg gojes
tengs..semua ok
gudluck

eRiNsZ said...

ibu damia yg sweet...
blog erin problem la... entry yg dpublish x kuar.
rasernyer ibu damia pon pnah de problm ni kan dolu?
so.. ibu dmia buat camner eak/
erin ghindu ngat kat pink heart ku itew.. huhu

E.L.I.Z.A said...

mmg sweet banget..gg pun tersusun rapi cewah...*eli dlm kelas ni.xleh nk enter huhu...wah minat kru jgk.yeay! I loike..nati eli jwb tag ayu,eli upload pic eli nge ex-bf,sapo lg kalu buke yusry kru =D

ibu damia said...

mrs adz, nana, naurah, miera - thanks yer.....kalau ader rezeki insyaallah.....

ibu damia said...

momie nard - thanks datang jengah2 yer...hope ader lah peluang nak menang ni...

ibu damia said...

erinsz - tgk your shout box...

ibu damia said...

eliza- ho tu...cepat2 sikit upload gambar ngan yusry tu...tak sabar nak tgk ni...