Sunday, January 31, 2010

::Under Construction::


To All..
My blog is still "under construction" situation...
I'm making the switch to a new template for 3 days..
(Fuhh lamanya...dah tu asyik tak berkenan je..susahnya kalau nak buat rumah baru ni...)
So the blog may look strange for a while...
(paling benci rearrange info kat side bar tu...penat oooo..setiap kali tukar template, setiap kali jugak lah kena rearrange...huhuhu...)
So, just wait for the new look..
(Ecehhh...cam la lawa sgt....tunggu..)

p/s: Ingat ke hari ni leh siap...sekali pagi tagi kul 10am gi SINGAPORE ZOO....balik kul 7.00pm tadi...penat yg teramat....badan pun dah bau unta, poney, babirusa and so on......Nampaknya malam ni tido lambat lagi lerrr.....nak gi kuar makan ngan hubby dulu lah...laparrrrrrr.....

Post a Comment