Tuesday, January 12, 2010

::Contest Ingin Menjadi Model?::


Apa???? Nak jadi model??? Biar betul...sedar2 lah anak dah 2 tu.....body pun dah tak slim mlim cam dulu2 lagi.........

Tapi dulu2 masa remaja, memang minat nak jadi model...siap amik gambar studio curi2 lagi...pas tu poskan gambar tu dalam DEWI REMAJA....ekekekek....tapi dapatnya idokkkk....berangan jer lebih...


Kalau ader peluang memang suka posing2 depan kamera....macam2 gaya ader...tapi semuanya perasan konon2nya DIVA....tak pe lah...at least dapatlah menunjukkan bakat terpendam depan ayah damia dan anak2...



Arghhhh.....tak kira....nak join jugak contest ni....terpilih atau tidak, terserah kepadaNYA...yang penting kita cuba ....









Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent di blog dan juga facebook.
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja
Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
(TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
saya mengetahui contest ini dari blog :--------- (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
11.Tarikh tutup :13 -01-2010
Jadi...jangan lepaskan peluang keemasan ini ok!

Hannah Talent juga terlibat dalam kerja2 Tv Commercial,Brochure,Drama, Film,Model Catwalk,Runaway,Emcee,Hijab's model,Busana Jubah Model,Acting,etc..


Hannah Talent sebelumnya dikenali sebagai M.S/Freelance.Modelling Co. dan sekarang dikenali sebagai "online modelling hub"..kejenya adalah hosting utk model² di Malaysia dan sememangnya utk membantu muka² baru dlm industri modelling terutamanya bagi mereka yg bertudung utk menjadi professional model, acting dan talent industries.

Hannah Talent ada bermacam² bentuk dan size model..ada model tinggi, rendah, kurus, tembam, tua dan muda..semua pakej adaaaa........

Nak tahu lebih lanjut dan berminat nak jadi model???
atau contact Sarah, 013-2695329.



Jadi gambar yang konon2nya ala2 model....



 
Pandai tak posing ni????
Hehehe....cam model gigi jer....



saya mengetahui contest ini dari blog ELIZA


p/s: dulu2 org selalu cakap ibu leh jadi model coz ketinggian ibu +-169cm (agak2 5'8" kot)...teringat lagi masa kat sekolah dulu ibu pernah menang dalam "pertandingan catwalk baju pengantin"...dan hadiah "baju pengantin gown" tu pun masih ader dalam simpanan ibu sampai sekarang (kat kg yer)...pas tu masa study kat UTM ader sorang kawan ibu ni ikut ibu balik kg......ape lagi posing sakan dengan baju pengantin tu....insyaallah ader peluang nanti ibu snap gambar baju pengantin gown tu.....
(rasa2nya memang tak muat dah kot baju pengantin tu)

So apa tunggu lagi??? Bila lagi nak tunjukkan bakat modelinng anda....cepat2 join contest ni...


Post a Comment