Friday, January 29, 2010

::ANONYMOUS!!!!!!BERANI KE TAMPILKAN DIRI?::


To Anonymous!!!!
YOU ARE NOW UNDER INVESTIGATION
Please make sure that you are in the good condition
BECAUSE AFTER THIS I'M SURE THAT YOU WILL FEEL UNCOMFORTABLE
(macam cacing kepanasan, tak senang duduk)

Because my securities can surf anonymously and easy with the help of a nice services called  
CGI/Web proxies
(kalau ikutkan investigation 80% dah tahu siapa, cuma 20% lagi nak siapkan profile diri you, and then satu dunia tahu perangai and muka you, you tampil sekali lagi, complete 100% your profile........nak glamerkan, jom ahhh, i cabar you......kalau you takut sgt muka you glamer, you kenal my office kan, you kenal my house kan, jom lah semuka....minta maaf secara terbuka ngan I...... )

Mesti ramai readers kat luar nak tahu kenapa kan? Actually since Sept 2009 lagi anonymous ni suka bagi komen2 yg bukan2....tak salah kalau nak menegur, masalahnya cara anynomous ni menegur bukan dengan cara yg ikhlas, tapi lebih kepada mengutuk dan dengki dengan apa yg dimiliki dan dicapai......

FYI, setakat N3 ni ditulis, semuanya ader 12 komen yg ntah apa2 ditulis...
Siap tanya lagi tu kenapa komen2 yg ditulis tak publishkan..
Nampak sgt giler glamer....
Giler glamer tak pe lagi...kalau giler husband org????
Tgk post komen yg terbaru ni:


Ni bukan kali pertama tau cakap pasal ayah damia..b4 ni pun asyik dok puji2 ayah damia jer..



KALAU YOU TAKUT SANGAT..... emailkan atau YM at zamzarina99@yahoo.com...I pun tak sabar nak chat dengan you....i'm waiting for you......kalau you menyampah baca blog I, tak yah baca.......You bukannya tak nak baca blog I kan....tiap2 hari you baca blog ni....boleh dikatakan addicted and I lah Idola you....

Ni nak bagi cadangan sikit, kalau you nak menegur atau tinggalkan komen, boleh tak tonjolkan diri you yang sebenar. Dengan cara ni lagi bagus. Sekurang2nya kalau you gunakan ID sendiri, perkataan atau ayat yang you cakap takkan main lepas saja. Then mesti you tegur baik-baik ja kan.....


p/s: Dulu masa baca pasal blogger lain kena tindas dgn "anynomous" ni, takut diri sendiri terkena....last2 terkena juga....org lain 1 jer komen drp anonymous pun dah marah....ni kalau 12 komen nak marah ke mengamuk???

p/s: Rumah damia still under CONSTRUCTION....kasi besar itu gambar lah...senang ANONYNMOUS tu nak tilik2 muka ibu dan anak2....biar lagi bertambah boring...boleh cenggitu???

p/s: Yang hairannya, since I publish your komen, makin menjadi2 lak you....1 hari 2 komen tu.....agaknya you ni memang gila glamer ni....


p/s: Bloggers lain, Be CAREFUL....May be the next victim are YOU.......



Post a Comment