Tuesday, January 12, 2010

::Duta Sand Beach Resort - Day 3::

Last part dah ni....jenuh nak meng"story"kan 3 hari nyer citer...
Tu pun nasib baik buat report gitu2 jer ni...
Kalau buat report cam minit mesyuarat tu...haruslah naik lebam jari jemari nak taip...

Ok lets to the story....
Pagi2 after breakfast weols ader postmortem...
Aleesya awal2 lagi dah gi swimming ngan bibik....biar dia swimming puas2 coz dah nak balik kan...
Maka Ayyunie lak haruslah berkepit denngan ibu jer...


 Makan biscuit

 
D.A.M.I.A     A.Y.Y.U.N.I.E

 
Cuaca memang agak mengecewakan.....sepatutnya postmortem ni diadakan di tempat yg lebih proper..
tapi disebabkan hujan gerimis, maka terpaksa buat postmortem bawah ni jer...

 
Yg baju merah tu pengarah program utk REUNION kali ni..
Tahun lepas ayahdamia dah jadi pengarah program...
So next REUNION kita tgk sapa lak jadi pengarahnya???
(semua khusyuk dengar postmortem daripada para peserta)

 
Last2 hujan turun dengan agaK lebat, maka terpaksalah pulak weols berpindah tempat...
Bawah garaj ni lah menjadi pilihan coz ruangnya yg agak luas..

 
Yeayyy....family ibuayahdamia dapat tempat yg ke4 daripada juara keseluruhan..
(huhuhu...tahun lepas dapat juara keseluruhan, tahun ni bak kata ayahdamia bagi chance lak kat org lain...ekekekekkekek)

 
Aleesya pun dapat hadiah juga...
(sah2 ibuayahdamia selaku AJK Hadiah dan Aktiviti....dah tahu dah aleesya dapat apa....)

 
Sesi "gift swapping"
Ibu dapat hadiah drp auntie farah
-
-
-
-
-
Jeng.......jeng......jeng......
Nak tahu tak sapa pemenang untuk Pertandingan memancing tu???
Ni lah pemenangnya..

 
Wah wah ayah damia..ketawa tak hengat dunia tu...almaklumlah cabaran daripada Pengarah Program tu akhirnya dimenangi oleh ayahdamia.....bukti???? Tu haa ikan duri tu...

 
Gelak sakan Noooooo....dapat duit RM100.....yabedabedu......sorang2nya calon yg berjaya menaikan ikan di laut itu...dah lah macam2 rintangan yg menduga...dengan hujannya, dengan ngantuknya dan macam2 lagi lah....akhirnya rezeki berpihak pada ayahdamia jua...
(tak sempat sampai JB pun RM100 tu......habis di tgh jalan terus)

 
Ibu terkilan tul coz tak sempat nak snap gambar2 hadiah yg ibu beli kat ROMANTIKA masa beli DSLR tu...tema hadiah kali ni ialah " Christmast"....sempena REUNION weols masa hari Christmast...
(Ni jer yg sempat disnap)

 
Sebelum balik sesi transfer "gambar" dalam lappy masing2..

 
Acara wajib: Sesi bergambar untuk semua peserta b4 balik...
So bila nak jumpa lagi???????
Kita tungguuuuuuuu for the next REUNION.......


p/s: tahniah diucapkan kepada semua atas kejayaan REUNION kali ni...

1) Azuar ak.a boyo : selaku Pengarah Program  yang berjaya mengadakan reunion kali ini dengan jayanya....tahniah juga kerana reunion kali ni ramai yang dapat join...


2) Riduan a.k.a wan pit : selaku ajk makanan....tahniah dan terima kasih wan pit..tugas yang paling berat sekali...masakan semuanya sedap2 belako....
(next time kita cari banglo cam kat melaka tu...baru sama2 leh masak)



3) Ayah damia a.k.a beweng : selaku ajk aktiviti dan hadiah...
(tahun depan tak nak jadi ajk dah, nak jadi participant jer...boleh???)



4) Jaha : terima kasih byk2 di atas sukarela menjadi pengadil sepanjang program



5) Muse & Jumali : tahniah...selamat pengantin baru..semoga reunion kali ni membuahkan hasil



6) Kam : tahniah di atas bakal kehadiran cahaya mata



7) Mat yi : tahniah kerana demo dapat join kali ni



8) Semua wifey2 : tahniah dan terima kasih di atas komitment dan sporting sepanjang program yang di jalankan....semoga bersua lagi pada next reunion...

Nak tahu lebih lanjut?? Klik kat blog khusus REUNION ni yer....blog yg tercipta semata2 untuk merapatkan ukhwah sesama geng masa study dulu....


PSSSSTTTTT...BARU TAHU ADER ANTARA WIFEY2 YG HADIR TU ADALAH SILENT READER BLOG IBUAYAHDAMIA NI.....MEMANG TAK SANGKA LANGSUNG.....THANKS YER......BILA NAK BUAT BLOG GAK???? KHUSUS BABY DALAM PERUT TU...... 






Post a Comment