Saturday, January 30, 2010

:;Ayyunie dah 10 bulan::

Pejam celik....pejam celik..
Terkejar sana terkejar sini
Marah itu marah ini
Bawak gi sana bawak gi sini.
Sedar tak sedar Ayyunie dah pun 10 bulan hari ni...
Ayat yg biasa didengar
'How time flies"
&
' Cepatnya masa berlalu'

Jom tgk apa achievement Ayyunie setakat ni...
1.Baru ader 2 batang gigi.......
-
2. Dah boleh berdiri sendiri... 


3. Dah boleh tatih 2 tapak
 -
4. Masa umur 9 Bulan ari tu, dah tukar susu Enfalac A+ pada Enfapro A+

gambar google
-
5. Dah makan semi solid food

6. Pantang nampak org keluar rumah.....mulalah nak ikut
-
7. Seorang yg independent berbanding kakaknya
(Tak habis2 lagi perangai manja Aleesya tu)
-
8.Suka sgt main tricyle ni

9. Kalau mandi tu dah tak nak duduk dalam bathtub...nak menonggeng jer...
-
10. Selalu kena tarik rambut dengan kakak
(Yg ni tak leh tahan oooo...aleesya mengamuk jer, ayyunie yg jadi mangsa)
-
11.Dah pandai cakap "babai, milk, nak, mam mam"
-
12. Dah ader kartun feveret....mickey mouse club house...kalo dengar jer mesti diam....



13. Dah pandai buat gaya babai, clap clap, kiss dan sleep....
-
14. Seorang yg pemurah senyuman






p/s: Lagi 2 bulan 1st birthday Ayyunie.....
Post a Comment