Wednesday, January 13, 2010

::Contest Ingin Menjadi Model? - Ayyunie & Aleesya::

As request daripada HANNAH TALENT....

"btw nape x buat entri untuk damia ayunie yg cute tuh...
die bole masuk contest..
umu 0-55 tahun,
lelki,kanak2 dan wanita (bertudung) jer..
cepat2 ek..esok last!"



So kali ni nak buat entry untuk Ayyunie dan Aleesya lak...
Pun dengan niat yg sama...sekadar mencuba...
Syarat2 macam kat bawah ni..







Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent di blog dan juga facebook.
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja
Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
(TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
saya mengetahui contest ini dari blog :--------- (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
11.Tarikh tutup :13 -01-2010
Jadi...jangan lepaskan peluang keemasan ini ok!


Hannah Talent juga terlibat dalam kerja2 Tv Commercial,Brochure,Drama, Film,Model Catwalk,Runaway,Emcee,Hijab's model,Busana Jubah Model,Acting,etc..


Hannah Talent sebelumnya dikenali sebagai M.S/Freelance.Modelling Co. dan sekarang dikenali sebagai "online modelling hub"..kejenya adalah hosting utk model² di Malaysia dan sememangnya utk membantu muka² baru dlm industri modelling terutamanya bagi mereka yg bertudung utk menjadi professional model, acting dan talent industries.

Hannah Talent ada bermacam² bentuk dan size model..ada model tinggi, rendah, kurus, tembam, tua dan muda..semua pakej adaaaa........

Nak tahu lebih lanjut dan berminat nak jadi model???
atau contact Sarah, 013-2695329.



Gambar yg menjadi pilihan ialah:



 
Damia Ayyunie
9 bulan


 

Damia Aleesya 
2 tahun 2 bulan


saya mengetahui contest ini dari blog ELIZA



So apa tunggu lagi??? Bila lagi nak tunjukkan bakat modelinng anda....cepat2 join contest ni...





Post a Comment