Monday, January 18, 2010

::NgeTOP::



Sejak akhir2 ni, ramai sungguh blogger buat contest....
So, pasti ramai gak yg tertunggu2 keputusan contest tukan...
Sebelum ader pemenang sebenar, pasti ada yg select "Top 20, Top 15, Top 10" kan...
So just nak share walaupun tak menang Grand Prize, dapat title "TOP" pun dah suka sangat2..

Ni Ayyunie dapat "TOP 10" dalam

"CUTEST BABY 2009 CONTEST by Mama_Aqish"  

Pemenangnya pun dah diumumkan pagi ni...

Congratulations to all Winner...Memang comel semua baby2 ni...





Yg ni pulak Aleesya dapat "TOP 15".


::Baby & Nature Sugarissa Contest::

Pemenangnya masih belum diketahui lagi...
So, kita tunggu je lah sapa winner nya nanti....



http://sugarissa-baby.blogspot.com/2010/01/top-15-baby-nature-sugarissa-contest.html



Yang ni lak dapat "TOP 20" gak...

Untuk "Tudung Giveaway Contest"

Pun belum tahu lagi sapa pemenangnya...

 Insyaallah...kalau ader rezeki ader lah tu..



 
 
p/s: malasnya nak update citer2 terbaru..

Post a Comment