Tuesday, January 26, 2010

:: Keluarga tercinta:

Petang sabtu lepas, bawak Aleesya + Ayyunie gi play2 kat Hutan Bandar Mutiara Rini....saja bagi reward kat anak2 coz pagi sabtu tu jenuh diorg menemani ibu kat office (sampaikan ayyunie tertidur dan aleesya asyik tanya " bu, nak play2)...biasalah, kalau weekend pasti ramai pengunjung kan.....

Ibuayahdamia lak tak melepaskan peluang menggunakan masa yg ader utk snap2...kali ni kami cuba guna perkhidmatan abang TRIPOD lak.....masa tgh snap2 tu, ramai gak jumpa PHOTOGRAPHER tgh shoot2 model diaorg...ader yg tertonggeng, meniarap dan macam2 lagi...saja2 ckp kat ayahdamia..
" hahhh, apa lagi bang, bila nak buat skill cam tu??"
Ayah damia cakap " tak lama lagi lah tu"...ekekekeekkekekek..

Ok lah..tak nak ckp banyak jom layan gambar..


Happy nya Aleesya main2 kat sini

 
Sekarang dah nak explore sendiri, tak nak org pegang2..

 
Amoi ni pun tumpang jadi bahan eksperimen gak...ekekekek..

 
My Sweetie Aleesya

 
Bibik pun ikut gak...motiff?? Tolong bawak abg TRIPOD ngan tolak Ayyunie naik tricyle..

 
Comel tak Aleesya bersanggul?? sambil makan kepok lekor ni..

 
Ayyunie yg semakin besar dan lincah


Lihatlah dunia

 
We are Happy Family...
Masa nak snap ni (guna tripod), punyalah 2/3 family berhenti depan2 kitaorg sambil perhatikan weols...punyalah segan..dah lah amik continues 5 snap...lepas 1 posing ke 1 posing...

 
Gaya pasangan serasi..cewahh..

 
Gaya happy go lucky

 
3 beranak yg happy

 
Request drp ayahdamia..
"sayang, cepatlah kiss abang.." ekekek..
Isteri mithali haruslah mendengar katakan 
Tapi nak wat cam ner?? Hidungnya sampai dulu drp mulut...salah posisi maaaa...

 
T.H.E     E.N.D

p/s: Ramai yg berkabung pakai tudung putih dan songkok lining putih masa hari tu...Al - Fatihah kepada Almarhum....


Post a Comment