Wednesday, April 4, 2012

Yeayyyy....saya menang IPAD

 Wahhh....
Teruja dengar menang IPAD kan..
Ye lah, sapa nak bagi free kan..
So, kalau dapat free hasil menang contest, mestilah berganda2 suka kan..

Tapi bukan IPAD utk saya..
IPAD utk kawan-kawan yang mengundi KISAH BIJAK 10 tu..
Teruja sangat sebab ada yang menang IPAD tu org yang kita kenal walaupun dalam FB jer..
Terima kasih tak terhingga utk kawan2 yang telah mengundi kisah bijak 10..

Ada tu, kawan baru yang saya jumpa masa kat Events bersama SCHA dan AWAL tu cakap..
Dia siap pos 200 borang lagi tau..
200 borang means 400 packs susu Dutch Lady...
Perghhh...dasyattttttt weii..
Hasilnya dia menang 3 unit IPAD atas namanya, isterinya dan kawannya..
Wahhh..memang berbaloi kan...

Apa2 pun tahniah kepada semua yang telah menang IPAD..
Dan tahniah juga utk ke sepuluh ibu dan anak yang telah menang Dutch Lady "Jadi Bijak Jadi Terkenal" ni..
Insyallah, kalau ada rezeki tak kemana yer semua..
Janji kita berusaha...
Amin amin..

p/s: Nak tahu nama2 pemenang IPAD tu, boleh ke FB: DUTCH LADY MALAYSIA
Untuk 1 minggu tu ada 21 pemenang IPAD sebab 7 hari x 3 IPAD utk seminggu..

p/s: IPAD saya pun dapat free juga...BIG BOSS yang hadiahkan...hehe

p/s: Yang masih belum mengundi, cepat2 undi...sebab 30 April ni dah tamat tempoh mengundi yer...nanti pemenang2 IPAD ni boleh bertarung pula utk dapatkan rumah, biasiswa atau kereta yang bernilai RM80,000...cepatttttttttttttt  sebelum terlambat...

p/s: Terima kasih sekali lagi yang mengundi kisah Bijak 10...hanya ALLAH yang dapat membalas jasa kalian...aminnn





Post a Comment