Friday, April 13, 2012

Harini dan semalam, saya dalam Harian Metro!!!


Pagi2 ni, terkejut dengan alert whatsapps..
Rupa2nya ayah damia kat office hantar gambar kami yang terselit kat Harian Metro harini - 13/4/2012
Owwhhh...gambar yang untuk Pencarian Pasangan Glamour bersama Scha dan Awal di Alamanda tempoh hari...walaupun kecil jer gambar tu, tetap teruja yer...hehe.
Cam tak mana satu gambar ibu dan ayah damia??
Yang kat tepi sekali tu...
Tu Bio-Essence buat contest baru...sesiapa yang nak join cepat2 join..
Boleh bertemu live ngan Scha dan Awal masa perkhawinan mereka nanti..
Ibu tak join lah..nanti susah pulak nak gi events cam tu bawak anak2 kecik ni kan..
Selalunya events2 cam ni budak2 berusia 12 tahun tak dibenarkan bawa...


Ni pulak dalam Harian Metro semalam - 12/4/2012
Actually iklan ni memang dah lama dalam Harian Metro..
Since Mac lagi dah ada..
Tapi selalu jer tak dapat naskah yang ada muka sendiri..
Asyik tgk gambar pemenang lain jer..
So semalam kebetulan tertengok gambar ni kat kedai makan bawah office..
Siap minta lagi tu keratan akhbar yang ni dgn tokey kedai.....hehehe...mekaceh..

p/s: Jangan lupa saksikan NONA Ahad ni - 15/4/2012 jam 2 petang yer...confirm Ibu dan Aleesya keluar NONA utk episod ke-5 ni...

p/s: Dah undi belum 3 kisah bijak tu??? Cepat2 tinggal 17 hari jer lagi masa untuk mengundi...mana tahu mungkin ada rezeki kamu, kamu dan kamu ke kan....Insyallah..


Post a Comment