Thursday, April 19, 2012

Review Radius International Hotel || Bilik Suite..

Bilik suite ni memang sesuai utk family2 yang besar yer..
Means kalau bawak anak2 yang dah besar, maid or ibu bapa, memang sangat sesuai sebab ada separate room dalam suite ni..


Ni no bilik kami...
Kalini kami memilih type suite sebab bawak nenek both Damias sekali..


Mula masuk sangat suka dan selesa dengan bilik kami ni..


Ni lah separate room dalam suite ni...


TV ada 2...satu dalam bilik, satu kat family hall..


Mula2 masuk lagi dah ada pintu memisahkan bilik dalam suite ni..


Complimentary...


Wohoooo...macam-macam bahan bacaan ada..
Tapi 1 apa pun tak sempat nak sentuh dan baca...
Bizi menyoppinggg...:)


Macam biasa, toiletteries wajib bawak balik simpan dalam rak yer..


Ada bath tub, ada juga bilik shower dalam toilet ni..


Dressing table dan juga wardrobe yang sangat2 luas..


Tempat buat tea yang cinonet...


Tapi family hall tu memang terbaik lah...


Luas jer pemandangan kan...
Selak2 langsir terus nampak pemandangan bandar bukit bintang tu...
Bukan setakat manusia jer ramai...kereta dan motosikal pun banyakkkkkkkk..


Tapi menu breakfast tak banyak sangat..
Ni ibu punya...keow tiaw sup..
Not bad lah..


Hidangan nenek both Damias..
Aleesya makan hot dog jer..


Ayah damia punya..

p/s: So far memang sangat2 selesa bilik ni...memang berbaloi2 sebab harga pun baru RM300++....malam2 nak gi berjimba2 kat area bukit bintang pun sangat2 banyak pilihan....cuma serius cakap, hotel ni memang ramai sesangat dengan foreigner...terutama warga arab, pakistan dan yaman...bukit bintang kan memang tempat feveret diaorg....sampaikan kami dinner pun makan kat restoran arab...

p/s: Tapi satu jer kurang...tempat nak naik gi parking gerun sesangat......cerun + sempit oooooo....


Post a Comment