Monday, April 9, 2012

Won Jacker's Candid Moment Photo Contest

Weekend yang sangat tak best..
Sebab sakit mata kan..
Nasib baik Aaron Aziz menang malam tadi..
So, terubat sikit kesakitan mata ni...hehe..ada kena mengenakah??

(Ni aleesya yang snap2...harini dah tak payah jadi jack sparrow lagi, tapi sunglasses tetap kena pakai sebab sensitif cahaya)

Hari ni pagi2 dah ke Kulai.
Ada appointment dengan Dr Pakar Mata utk kali ke-3..
So far alhamdulillah...dah makin sembuh, dah tak payah balut2 mata macam jack sparrow tu..
Semalam pergi luka makin teruk, sebab tak dengar arahan doktor betul2..
Then semalam lepas kena ceramah kat doc, baru betul2 ikut arahannya...hehe..
Al-maklum ler, saya kan tak suka makan ubat..tu yang luka makin teruk..
But now alhamdulillah..

Pastu otw balik, singgah CAWAN KOPITIAM kat senai..
Breakfast dulu before both Damias masuk sekolah...


Siap2 pakaikan baju sekolah...takut tak sempat pulak nanti nak balik rumah siap2..
Best2 makan kat sini...
Sambil2 makan check FB, sekali ada org tag ibu menang contest dari Jacker Potato Crisp..


Alhamdulillah...ada rezeki utk Both Damias menang...
Dapat duit cash lagi...leh ler menabung utk simpanan Both Damias..
Anak2 memang pembawa rezeki kan...amin amin..

p/s: Owhhh...tengah berfikir, rabu ni nak cuti atau tak...



Post a Comment