Sunday, April 1, 2012

Home Sweet Home Again!!!

 Again, again and again..
Alhamdulillah...selamat tiba JB jam 2:30 petang tadi dari PD...
Mak pun ikut sama balik JB..


Yeayyy...harini saya ada teman nak main masak2 kat dapur..
Terima kasih makkk..
Tapi malam nanti mak dah nak balik kelate...:(
Sob Sob Sob..
Mak kata rindu rumah kat kg...dah genap 10 hari mak tinggalkan..
Ok lah..nanti mak datang JB lagi yer...

p/s: Ehem...mesti you all nak tahu kisah kami di events beramah mesra dengan Shcya dan Awal semalam kan....nanti cerita erk...

p/s: Feb dan Mac yang sangat hectic...boleh dikatakan hujung mingu jer mesti tak ada kat rumah...sampaikan rumah pun dah merajuk bersepah2..



Post a Comment