Tuesday, April 17, 2012

Kenangan dalam NONA TV3


Yang terlepas pandang tgk NONA ahad lepas..
Ni ada sedikit rakaman sendiri utk tontonan kepada sesiapa yang terlepas...
Keluar kejap jer NONA kan..tapi shooting makan masa separuh hari...


Ni masa kat playground depan rumah..
Masa ni hujan rintik2 dan angin sangat kuat..
Sebab tu kalau tgk tudung tu berombak2 ditiup angin..


Ni pakaian yang pertama..
Kena buat scene baru balik dari pasar ngan Aleesya..
Then Aleesya cepat2 tolong ibu kat dapur...



Yang ni scene ke 2..tukar baju lagi..
Aleesya sibuk2 nak tolong ibu kat dapur, tapi ibu tak bagi..
Minta pembantu rumah tolong amikkan halia..
Sekali Aleesya yang hulurkan halia kepada ibu..


Ni scene last...pun kena tukar baju lagi..
Masa ni kena interview 3 soalan...so apa yang ibu cakap dalam NONA tu..semua hasil dari interview secara spontan...tak ada re-take yer...semua tu spontan...
Pastu ayat last tu pulak kena ikut skrip yang dipegang oleh seorng crew kat situ...

  
Tu lah skrip yang last tu...
Pic dari FB: 






Terima kasih kepada yang sudi tgk kat NONA tempohari...
Yang belum tengok, leh tgk kat atas yer...Tq...


Post a Comment