Thursday, April 26, 2012

Yazib Burger Sek. 7 vs Burger Rawang Bakar


Sekarang ni musim burger kan...
Misi ke KL this weekend nak cari burger special

Samada~


Yazid Burger yang sebesar 1kg kek ni...
Perghhh memang besar teramat ni..
Boleh habis ke makan??


Atau Rawang Burger Bakar ni..
Fuhhh..macam2 tema ada..
Yang paling best tema ombak rindu pun adaaaa..

p/s: Yang pastinya bila googled, rata2 komen 2-2 kedai burger tu tak digalakkan walk in...sebab ramai sangat yang tempah...huhu..so any suggestion??? Yang mana lagi best dan umphhhh??


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment