Wednesday, April 18, 2012

Pencarian pasangan glamour keluar di astro ria ahad lepas...

Kebetulan ahad lepas, hari yang sama dengan siaran NONA di TV3, events pencarian pasangan glamour di Alamanda tempohari keluar di ASTRO RIA...memang kebetulan pun, sebab masa tu tgh siap2 nak keluar dah, sambil2 siapkan diri, tukar channel TV dalam bilik...sekali ternampak pulak siaran ni....cepat2 jerit panggil ayah damia kat bawah suruh buka TV bawah...." abang!!!! cepat bukak TV"....kot kot ler tetiba gambar kami keluar kan...hehehe...



sesi interview bersama scha dan awal..



peserta ke 3... sekaligus pemenang utama...memang sporting habis lah mereka berdua ni...


penyampaian hadiah...percutian ke Bali dan wang RM 2K..


pemenang diinterview...


pelancaran produk Bio essence dan Nugeno Men Cool..




Jangan lupa saksikan siaran seia sekata schaawal di astro ria....sweet jer kan mereka berdua ni...



- Posted using BlogPress from my iPad
Post a Comment