Wednesday, April 18, 2012

Panggilan telefon yang buatkan saya tak senang duduk..

 Petang semalam dapat call dari Jacobs..
Wowww...ada 3 perkara yang perlu saya buat utk Jacobs..
Yang pasti this week, next week dan next next another week perlu ke KL utk urusan Jacobs tu..

Yang buat saya tak senang duduk tu sebab hari utk saya ke KL tu adalah time weekdays, bukan weekends..
Faham2 jer lah kalau weekdays kan...sibuk bekerja..
Walaupun ramai org cakap, kerja sendiri, sendiri bos, tak payah minta cuti..
Tapi hanya yang memahami sahaja tau cam mana nak uruskan schedule kerja dan urus staff sebelum kita meninggalkan office kita tu...kerja ngan orang senang, just apply cuti jer berapa hari yang kita nak, tapi kalau company sendiri, semuanya perlu diatur dengan teliti yer agar staff lain tidak melakukan kesilapan.

Apa2 pun mak akan sampai dari kelate pagi esok...malam ni bertolak..
Semoga perjalanan mak dan urusan kami akan berjalan lancar..Aminnnn

p/s: Selain dari pengorbanan MASA yang perlu kita commit kalau menang contest ni, pengorbanan dari sego KOS semestinya...bayangkan lah kalau naik KL dari JB kan..dengan tolnya, dengan minyaknya, dengan hotelnya, dengan makan minumnya...untung kalau pemenang tu memang dah duduk area KL...tapi saya suka...sambil buat kerja leh jalan2...
(Kalau Dutch Lady boleh claim...i likeeeeee)

p/s: Feb dan Mac yang sangat2 sibuk, so April hanya sempat ber-weekends 2 minggu sahaja di rumah..dan kini weekends yang start sibuk kembali...
Post a Comment