Saturday, December 31, 2011

Kerana Aaron Aziz

Gara2 Aaron Aziz yang jadi juri jemputan..
Sanggup tu langgan Pakej Mustika (B4U, CITRA & WARNA) on the spot semalam..
Hahaha..kuat betul penangan Aaron Aziz ni..
Sebelum2 ni tak pernah tgk pun dan tak pernah ikuti pun perkembangan MAHARAJA LAWAK MEGA..
Kalau tahu sikit2 pun via status FB yang kawan2 post..
Tapi sebab Abang Aaron punya pasal malam tadi...
Sanggup you langgan on the spot..

Ayah damia pun dah bagi greenlite..
Dia pun support Aaron Aziz juga...(wink wink)
Agak2 kalau nak terminate Pakej Mustika tu terus boleh tak..
Ye lah...sebab kami sekeluarga ni jarang2 sangatlah tgk TV kat rumah...
Banyak habiskan masa  kat office jer..
So, rasanya memang tak tertengok pakej2 lain..
Pakej2 yang ada pun tak tertgk...nak2 HBO, STAR MOVIE dan Cinemax Channel..
Tv ni buat peneman dalam bilik before tido jer...huhu
Agak2 boleh ke terminate terus erkk?? Ke perlu tunggu next month??
(Kejamnya...lepas tgk Aaron Aziz terus nak terminate..hehe)


Alhamdulillah..
Masa tgh khusyuk tunggu Maharaja Lawak Mega..
Tiba-tiba ting tong ting tong ..
Rupa2nya jiran selang 3 buah rumah datang bagi dessert..
Puding koktail yang buah-buahannya besar2 dan jelly pun besar-besar..
Memang terbaekkk lah menu ni di saat2 tu..
Masalahnya Aaron Aziz tak keluar pun lagi..
Dessert dah habis..hehe..

p/s: Tahniah kepada Osbon sebab menang Maharaja lawak Mega...
p/s: Jozan juga yang tetap bertahkta di hati...memang lawak habis semalam..
p/s: Amboi dato' siti...semalam bukan main lagi yer jeling2 abang Aaron...
p/s: Fenomena ombak rindu..semua contestant nak sebut ombak rindu dan aaron aziz kan..hehe

Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment