Tuesday, December 27, 2011

Pabila Duta kecik turun memberi sokongan..

Tahniah Butik KIAMARA..
Pengedar sah ZARINA AYU COLLECTIONS
Sempena majlis pembukaan butik barunya di area Taman Universiti, Skudai.
Kepada yang tinggal berhampiran, jemput singgah kerana selain kebaya ZARINA AYU, terdapat juga tudung, jubah dan blouse serta aksesori perempuan boleh dibeli di butik tersebut..


Duta ZARINA AYU turun padang bagi bunga..
Tanda sokongan kepada butik KIAMARA
Kalau nak tahu, masa ni kami otw nak cuti-cuti ke Melaka...
Tapi pagi tu sempat lagi pergi cari Bunga sampai ke Taman Tun Aminah..
Dan sempat lagi singgah ke Butik KIAMARA
Kalau tak sebab nak pergi cuti-cuti, memang dah lama suruh both damias ni pakai kebaya..:)


Bergambar dengan berlatarbelakangkan banner ZARINA AYU..


Sebelum balik, sempat bergambar dengan owner butik KIAMARA, Pn Nor..
Time tgh bergambar tu, boleh pulak org call tanya lokasi kedai...huhu


Pemplet yang diedar di kawasan sekitar JB...
Owhhh..Duta Zarina Ayu di sana sini..

Lagi satu, kalau sesiapa perasan area2 JB ni, ada gambar ayyunie terpampang dalam BANNER2 yang digantung kat advertisement lot...hehe...untung ada pengedar, promosi sana sini...alhamdulillah...mudah-mudahan lebih ramai lagi para pengedar utk koleksi ZARINA AYU COLLECTIONS di serata negeri...

p/s: Tak sempat nak jamah apa pun makanan aritu, sibuk shopping kat butik KIAMARA..keluar2 jer ayah damia perli.."tak yah makan, kan dah kenyang makan tudung dan kain2 tu"...haha...saja lah tu.


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment