Monday, December 19, 2011

Hujan lebat || Cam mana nak ber OMBAK RINDU ni???

Skudai hujan lebat sejak petang semalam lagi..
On off on off hujan..
Last2 pagi ni hujan lebat tak berhenti2..


Hati2 bawa kereta yer..
Sebab jalan of coz licin kan..
Mudah-mudahan air tidak naik dan tiada sebarang kemalangan berlaku..


Sediakan payung sebelum hujan..
Nasib baik dalam kereta dah siap2 tiga kaki payung yang come lote warna2nya..:)

Tempat uols hujan tak???

p/s: Cam mana nak gi Cameron Highlands ber OMBAK RINDU hujung minggu  ni abang....huhuhu..ada yang suggest tak yah di Cameron sebab kalau time hujan selalu sangat tanah runtuh kat situ...betul ke?? Aduss...baru nak feeling2 ombak rindu ni...

 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment