Tuesday, December 13, 2011

Jom Diving di JB

 Walla..
Bestnya ada promosi utk diving di JB ni..
Sebab selalunya kalau nak discover diving atau nak cuba2 utk diving..
Kebanyakannya kat pulau2...

Dah pernah ada pengalaman sebenarnya..
Susah nak cari tempat belajar diving kat JB ni..
Satu2nya tempat belajar diving yang disurvey before gi diving kat Sabah last March..
Ialah kat tempat dalam GROUPON ni..
Kat B&J Diving Centre..
Masa tu kalau tak silap, course per person RM300++ kot..
Ni RM 125 utk 2 person...sangatlah berbaloi2 kan..


Dah tanya ayah damia..dia kata ON!!
Siap suruh guna duit dalam akaun dia tu bayar..hehe
Hobi dia, of coz ler dia nak sponsor kan..:)


Teringat masa first time diving kat Sabah...
On the spot belajar kat sana jer..
Alhamdulillah...berjaya!!


p/s: Ibu masih berbelah bahagi lagi nak beli ni...sebab tarikh redemptionnya just 3 months...ibu memang lemah badan kalau beli sesuatu voucher atau kupon, pastu ada tarikh expirednya...sebab banyak dah voucher yang akhirnya berkubur begitu sahaja sebab tak sempat nak redeem...huhu..


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment