Wednesday, December 14, 2011

Bukan I PAD yer, tapi I PAID!!!


Tak agak2 tu terus snap gambar ni..
Motif???
Ber OMBAK RINDU weiii nak dapatkan benda alah ni..
Kalau bayar sendiri lain kira, ni kena feeling2 macam dalam OMBAK RINDU baru ada org nak bagi hadiah benda alah ni...hehe


Hah...boleh berFB dan berBLOG dimana2 sahaja..
Eceh...macamlah dengan handphone tak boleh kan..
Selama ni guna handphone ngan laptop yang berusia 6 tahun dah pun tu..
Cuma senang kalau time ada appointment ngan clients...
Senang nak tunjuk katalog baju kebaya kepada pengedar2..
Senang nak tunjuk hasil gambar kepada clients2 utk photography..
Tak payah dah nak bawak laptop yang banyak berjasa tu..:)


Baru snap kejap tadi gambar ni..
Agak2 apa yang Aleesya khusyuk tu???


Apa lagi??
Game budak2 zaman kini ler...
Tapi so far alhamdulillah...Aleesya tak taksub pun game ni..
Unless masa dalam kereta..
Kalau tidak memang dengan buku jer 24 jam...:)

p/s: Nana, kita punya bukan I PAD macam awak ler...tapi SAMSENG...ekekeke

Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment