Saturday, December 10, 2011

Apa beza Nasi Dagang Terengganu dengan Nasi Dagang Kelantan??


Dah masuk tengahari, barulah sibuk2 nak upload gambar breakfast tadi...huhu
Pagi tadi sempat gi breakfast nasi dagang Terengganu dan nasi kerabu kat gerai Taman Sri Skudai ni..
Memang best ler Nasi dagang ni...lauk pauk pun lemak berkrim..
Tapi ayah damia kata nasi kerabu tu kurang kick ler..
Ada lagi tempat lain yang lebih sedap..
Uolss makan apa pagi tadi??

p/s: Esok nak gi breakfast menu pantai timur dengan kawan2 pulak..insyallah kalau tak sibuk..sebab pagi esok ada photoshoot kat luar ler...
p/s: Cer teka, cer teka...apa beza nasi dagang Terengganu ngan Nasi dagang Kelantan??
p/s: Alhamdulillah...selesai sudah sesi interview ngan calon2 pagi ni..masa utk jalan2 cari makan lunch pula...jommmmmm


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment