Tuesday, December 27, 2011

Ayyunie dan Sham Kamikaze

Masa ZARINA AYU COLLECTIONS buat fashion show kat UTHM 22/12/2011 yang lepas..
Sham Kamikaze merupakan artis jemputan utk buat persembahan juga malam tu...
Tak sangka, kami berkongsi pentas yang sama malam tu..
Kesempatan yang ada, ayah damia dan ayyunie sempat bergambar dengan Sham Kamikaze..
Ibu??? Segan ler nak bergambar kan since sham dah berhijrah ni..
Manalah tahu kot2 dia kurang senang ke, atau takut timbul gossip yang bukan2 ke kan..
So, biarlah ayyunie n ayah damia jer yang bergambar dengan Sham..


Suka tul ayah damia yer..Ayyunie agaknya terfikir.."siapa pulak uncle ni"..


Minat Sham kamikaze jadi tenaga pengajar kat AF dulu2..
Sabar dan cakap pun lemah lembut jer ngan students AF..


Sham yang beramah mesra ngan ayyunie..
Ayyunie tetap takut2 tu..


Sham yang bertanyakan soalan pada Ayyunie...

p/s: Dah makin ramai artis2 kita yang berhijrah ke arah kebaikan..tapi masih ada juga yang masih tak berubah2...apa2 pun semua org pasti akan berubah suatu hari nanti kan...Insyallah...





 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment